İLKOKUL KULÜPLERİ

İlkokullarımızda Kulüp Çalışmaları

Eyüboğlu Eğitim Kurumları ilkokullarında öğrenci kulüpleri, akademik programın ayrılmaz bir parçasıdır. Kulüp çalışmalarımızla, öğrencilerimizin, ilgi duydukları alanlarda kendini geliştirmesi, deneyim ve beceri kazanması, bireysel yönlerini güçlendirir ve geliştirirken sosyal beceriler kazanması, bir takımın üyesi olmayı deneyimlemesi, liderlik becerilerini geliştirmesi ve kültürlerarası farkındalık kazanması hedeflenmektedir. İlkokul 1. sınıfta jimnastik, dans, halk oyunları gibi belirli seçeneklerle kulüp çalışmalarına yönlendirilen ilkokul öğrencileri, 2. sınıftan itibaren spor, sanat, bilim ve kültürlerarası etkileşimi geliştiren global networking alanlarındaki kulüplerimizden dilediklerini seçebilir veya ilgi duyduğu kulübün açılmasını önerebilir. Eğitim yılı boyunca süren kulüp çalışmalarımız öğrencilerimizin fiziksel, bilişsel, sosyal ve duygusal gelişimlerini destekler.

• Atletizm
  • İngilizce Drama
  • Junior Masterchef
  • Writer's Corner