YAYINLAR

Newsletter

Eyüboğlu Eğitim Kurumları bünyesinde gerçekleştirilen tüm etkinlikleri, projeleri, yurt içi ve yurt dışında yapılan çalışmaları, okul ile ilgili yenilikleri, haberleri; tüm Eyüboğlu öğrencileri, velileri, mezunları ve çalışanlarına, ayrıca tüm illerimizdeki valilik, milli eğitim ve emniyet müdürlükleri gibi resmi kuruluşlara ve basına duyurmayı amaçlayan, her dönem sonunda 1 kez olmak üzere yılda 2 kez yayımlanan bir haber dergisidir.

Bilim Feneri Dergisi

Eyüboğlu Eğitim Kurumları Fen Bilimleri Bölümü tarafından çıkarılan Bilim Feneri Dergisi yılda bir kez Mayıs ayında yayınlanır. Gerçekleştirilen projeler, elde edilen başarılar, akademik çalışmalar ve öğrencilerimizin fen bilimleri alanındaki çalışmaları ile ilgili bilgileri; öğrenci, veli ve diğer okullarla Bilim Feneri aracılığıyla paylaşılır.

Rehberlik Postası

Ailelerin, çocukları ile daha sağlıklı iletişim kurabilmeleri, çocuklarının ihtiyaçlarını anlayabilmeleri, olası iletişim güçlükleriyle baş edebilmeleri için veliyi bilgilendirmeye yönelik yazılardan oluşan “Rehberlik Postası” e-bülten olarak velilerimizle paylaşılır.

Yakamoz Edebiyat Dergisi

Lise öğrencilerine yönelik bir edebiyat dergisidir. Derginin içeriğini öğrenciler ve öğretmenler oluşturur. Derginin amacı öğrencilerimizin yazınsal değere sahip ürünleri yayınlayarak, bu alanda istekli ve yetenekli öğrencileri destekleyip cesaretlendirmek; öğrencilere yazma ve okuma zevki kazandırmaktır. Yılda bir kez, mayıs ayında yayımlanan dergi diğer okullara, okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine dağıtılır.

Pencere Dergisi

Ortaokul öğrencilerine yönelik bir dergidir. Derginin içeriğini 5,6,7 ve 8. Sınıf öğrencilerinin yazdıkları şiirler, öyküler, denemeler, anılar, gezi ve gözlemler oluşturur. Hazırlanması, basımı ve dağıtımı öğretmenler ve öğrenciler tarafından gerçekleştirilir. Yılda bir kez mayıs ayında yayımlanır.