12. Eyüboğlu Ses Yarışması
16 Ocak 2020 Perşembe

Bu yıl 12.sini düzenlediğimiz “Eyüboğlu Ses Yarışması” muhteşem bir gösteriyle sahnelendi. Değerli jüri üyelerimiz Gripin Grubu Solisti Birol Namoğlu, Pera Grubu Solisti Gökhan Mandır, Sanatçı Bora Duran ve Eyüboğlu Eğitim Kurumları Ses Yarışmasının 12 yıl önceki ilk kazananı Sıla Isıyel’in de katılımıyla oldukça renkli bir yarışma gerçekleşti. Her yarışmada olduğu gibi, yine kazananlarımızın mutluluğu aldıkları ödüllerle taçlandı.

Eyüboğlu Ortaokulları yarışmasında birinci Burçak Eyüboğlu Ortaokulu 5. sınıf öğrencimiz Lal Tanyıldız, ikinci Burçak Eyüboğlu Ortaokulu 8. sınıf öğrencimiz Pelin Düvenci, üçüncü Çamlıca Eyüboğlu Ortaokulu 6. sınıf öğrencimiz Safiya Seçkin oldu. Liseler arası yarışmada birinci 11. sınıf öğrencimiz Aylin Kaplan, ikinci 9. sınıf öğrencimiz Nehir Orhon, üçüncü 12. sınıf öğrencimiz Deniz Özdemir oldu.

İndirdiğiniz dosyaları görüntüleyemiyorsanız lütfen aşağıdaki linke tıklayarak gerekli Adobe Reader versiyonunu yükledikten sonra tekrar deneyiniz.