Eyüboğlu Tanıtım Filmi
Ön Kayıt Formu
Admissions

Nesin Matematik Köyü'ndeyiz

Eyüboğlu Eğitim Kurumları Hazırlık, 9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz İzmir Şirince'de bulunan Nesin Matematik Köyü'nde Prof. Dr. Ali Nesin Hoca'nın "Sayılar" , ‘Çok Boyutlu Küp Analizi’ derslerine katıldılar. Yanlarında götürdükleri okulumuzun teleskobu ile Nesin Matematik Köyü'nde gökyüzü gözlemi yapan öğrencilerimiz, Şirince ve Efes Tarihi Şehir gezileriyle de keyifli anlar geçirdiler.

17 Ekim 2018 Çarşamba

IB1 öğrencileri Nehir'in Adımları koşusunda kanserli çocuklara umut ve yardım için koştular

IB1 öğrencilerimiz, elde edilen gelirle Şişli Etfal Hastanesi Çocuk Onkoloji ve Hematoloji Servisi’ne bir oyun odası yapılacak olan Nehir’in Adımları koşusunda, kanserli çocuklara yardım ve umut için oluşturulan gönüllü topluluk Çocukça Yaşam Gönüllüleri (ÇOYAG) için koştular. #EğitimEyüboğlu #ToplumsalBilinç #NehirinAdımları

19 Eylül 2018 Çarşamba

49. Tübitak Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Final yarışmasında ÜÇÜNCÜ olduk!
Kimya’da TÜBİTAK İstanbul Asya Bölge Bölge İkincisi Olduk!
Biyoloji’de TÜBİTAK İstanbul Asya Bölge Bölge İkincisi Olduk!
Eyüboğlu TÜBİTAK Ödüllerine Doymuyor!
Yepyeni Bir Tasarım Yapan Mucitlerimiz!
“En İyi Sunum” Ödülü!

Eyüboğlu Eğitim Kurumları
XXI. Aktif Resim Yarışması, 16 Ocak 2019
Geleceğin Matemaçikleri Proje Yarışmasında Üçüncülük Burçak Eyüboğlu Batı Ataşehir Öğrencimizin!
Habertürk, 21 Mayıs 2018 Pazartesi
Eyüboğlu Kariyer Günleri 2018’de, farklı sektörlerden alanında ünlü ve uzman kişiler öğrencilerimizle bir araya geldiler.
Artı Eğitim, 17 Mart 2018 Cumartesi
Karikatür yarışmasında ödüller sahiplerini buldu
Günboyu, 14 Mart 2018 Çarşamba
Chopin'in doğum günü kutlandı