Kanguru Matematik Sınavı
23 Haziran 2017 Cuma

Bu yıl ülkemizde ikincisi düzenlenen Kanguru Matematik Sınavında Eyüboğlu Çamlıca Ortaokulu 8. sınıf öğrencimiz Kerem Adem kendi kategorisinde “Türkiye Birincisi” oldu.

Öğrencimiz bu sonuçla, 10-18 Temmuz 2017 tarihleri arasında Paris’te düzenlenecek Dünya Kanguru Matematik Kampına katılma hakkı elde etti.

Kanguru Matematik Sınavı, ülke genelinde 56 şehirden 600’e yakın okul ve 35.000’den fazla öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.

Yarışmada ayrıca Eyüboğlu Kemerburgaz İlkokulu 4. sınıf öğrencimiz Arda Seyren ve Eyüboğlu Kemerburgaz Ortaokulu 6. sınıf öğrencimiz Eylül Doğan; Burçak Eyüboğlu Ortaokulu 6. sınıf öğrencimiz Beril Demirel, Eyüboğlu Çamlıca İlkokulu 4. sınıf öğrencimiz Muhammed Barkın Demren; Eyüboğlu Lisesi ve Eyüboğlu Fen Lisesi Hazırlık sınıflarından Emre Tuygan, Mustafa Kaan Bostancıoğlu ve Enes Köseahmetoğlu; Eyüboğlu Fen Lisesi 9. sınıf öğrencimiz Ceyda İrem İrwin ve 10. sınıf öğrencimiz Kaan Can; Türkiye sıralamasında ilk 100’de yer aldı.

Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenleri İsmet Baykal ile Cemal Çiçek’i kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.