Child Art Academy 9. Uluslararası Çocuk Resim Yarışması
12 Mayıs 2017 Cuma

Child Art Academy’nin düzenlediği "80 Günde Devri Alem" temalı Child Art Academy 9. Uluslararası Çocuk Resim Yarışması 2017’de, öğrencilerimiz eserleriyle başarılı sonuçlar elde etti.

Yarışmaya Türkiye, Arnavutluk, Avustralya, Bahreyn, Brezilya, Kanada, Çek Cumhuriyeti, Finlandiya, Fransa, Hollanda, Macaristan, İtalya, Makedonya, Malezya, Portekiz, İspanya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gibi dünyanın pek çok farklı ülkesinden yüzlerce öğrencinin çalışması katıldı.

Yarışma jürisinin değerlendirmesi sonrasında Burçak Eyüboğlu Batı Ataşehir İlkokulu 2. sınıf öğrencimiz Buket Vidinli “Mansiyon” ödülü kazandı.

Yarışmada; Burçak Eyüboğlu Kampüsünden Duru Yaraş, Naz Yıldırım, Seven Ece Esen, Ömer Derindere, Azize Naz Gündüz; Eyüboğlu Çamlıca Kampüsünden Ada Yıldırım, Defne Gözütok, Mısra Bayrak, Tuana Ceylin Şengül, Emre Kahraman, Eda Naz Zorbay, Kerem Yasav, Melisa Çamur; Eyüboğlu Kemerburgaz Kampüsünden Melike Poyrazoğlu, Sedef Kartal, Ayşe Şehirli ve Duru Yalçın isimli öğrencilerimizin resimleri jürinin yüzlerce resim arasından belirlediği 30 resimden biri oldu.

Ayrıca Burçak Eyüboğlu Batı Ataşehir Anaokulu Hz. sınıfı öğrencilerimiz Duru Yaraş, Nehir Tepe, Ece Behice Bekgöz, Bade Bozoğlu, Demir Bozkurt, Pelin Çetinkaya; Eyüboğlu Kemerburgaz Kampüsünden Ayşe Güven, Ayşe Şehirli, Duru Gürleyen, Selin Ankara, Melike Poyrazoğlu, Duru Yalçın, Sedef Kartal, Aslı Ünel, Ada Şensoy, Rana Basat, Naz Özgen, Deniz Mila Genç, Ela Deniz Erol, Mert Aksoy; Eyüboğlu Çamlıca Kampüsünden Defne Özer, Rüya Emine Ağırbaş, Mira Apa, Mehmet Çınar Özer, Gizem Onutman, Damla Helvacıoğlu, Ceylin Yağcı, Defne Ercan, Merva Anaç, Zeynep Erdir’in resimleri 9. Uluslararası Çocuk Resim Yarışması “80 Günde Devri Alem” kataloğunda yayınlanmaya hak kazandı.

Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.