Eyüboğlu Öğrencilerinden Müzik ve Dans Gecesi
25 Haziran 2019 Salı

Eyüboğlu Öğrencileri Geleneksel Eyüboğlu Müzik ve Dans Gecesi’nde Önemli Bir Sosyal Sorumluluk Projesine İmza Attı

Eyüboğlu Eğitim Kurumları öğrencileri tarafından Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde 11 Haziran Salı günü gerçekleştirilen Müzik ve Dans Gecesi, Eyüboğlu öğrencilerini, öğretmenlerini, mezunlarını ve sanatseverleri bir araya getirdi.

Öğrenciler 165 kişilik koro, 350 kişilik dans ekibi ve 45 kişilik orkestra ile performanslarını gerçekleştirirken, 500 öğrenci de görsel sanatlar dersi kapsamında yaptıkları eserleri sergiledi.

Toplumsal duyarlılığa sahip bireyler yetiştirmek amacıyla sosyal sorumluluk projelerine önem veren ve her yıl sivil toplum kuruluşlarını, ihtiyaç sahibi okulları çeşitli projelerle destekleyen Eyüboğlu Eğitim Kurumları, bu yıl da velileri, mezunları, öğretmenleri ve okul çalışanları ile el ele vererek, 13 yıldır gerçekleşen Müzik ve Dans gecesini bir sosyal sorumluluk projesine çevirdi. Lösemili Çocuklar Vakfı’na öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz, mezunlarımız ve okul çalışanlarımızın katkıları ile 75.000 TL’lik bağış ile Eyüboğlu Eğitim Kurumları tarafından yapılan 75.000 TL’lik bağış da eklendi ve toplamda 150.000 TL bağışlandı.

Öğrenciler gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projesinin gururunu yaşarken; geceye katılan birçok köşe yazarı, iş adamı, öğrenci aileleri de sanat, müzik ve dansa doyulan bir gece geçirdi.

İzleyenlerin okul gösterisinden çok profesyonel bir gösteri olarak değerlendirdiği etkinlikte öğrencilerin sergiledikleri performans tüm salonda hayranlık uyandırdı.