EYP Conference
13 Aralık 2018 Perşembe

14 – 17 Aralık 2018 tarihlerinde, okulumuzun ev sahipliği yapacağı ve EYP Kulübü öğrencilerimiz tarafından organize edilen “2nd School Session of European Youth Parliament (EYP) Turkey” konferansı düzenlenecektir.

“Bağları Dengelemek” teması çerçevesinde Avrupa Birliği üye ülkelerinin ekonomi, eğitim, politika, endüstri, sosyal, teknoloji, hukuk ve çevre ile ilgili durumları tartışılacağı konferansa 10 farklı ülkeden yaklaşık 180 kişi katılım gösterecektir.

15 Aralık 2018 Cumartesi günü saat 09.00’da Eyüboğlu Hall’de, Sayın Tal Garih konferansın açılış konuşmasını gerçekleştirecek ve Avrupa Birliği (AB) Türkiye delegasyon başkanı ve Avrupa Birliği Türkiye elçisi Sayın Christian Berger de konferansın açılış törenine onur konuğu olarak katılacaktır.