Eyüboğlu Öğrencileri Müzik Eşliğinde Amsterdam’da!
03 Nisan 2018 Salı

Amsterdam’daki Antre Vakfı ile yürütülen değişim programı sayesinde, Türk ve Hollandalı öğretmen ve öğrencilerle, ülkenin kültürünü ve Hollanda eğitimindeki müzik uygulamaları deneyimleme şansını yakaladık.

. Öğretmenleri ve öğrencileriyle, karşılıklı olarak, bu iki kültürü, evrensel sanat dili olan müzik ile daha iyi anlayarak kurduğumuz güçlü iletişim sayesinde, ülkeler arası olumlu ilişkileri geliştirdik. Şarkılar söyledik, dans ettik, birlikte çok eğlendik. Bu bir başlangıç! Antre Vakfı'na ve Amsterdam Music School'un öğretmenleri ve öğrencilerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, şimdiden 26 Nisan 2018 tarihindeki değişim programı kapsamında, kendilerini de okulumuzda ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.