Uluslararası Model Birleşmiş Milletler Konferansı (MUN)
23 Haziran 2017 Cuma

Almanya'nın Lübeck kentinde düzenlenen Uluslararası Model Birleşmiş Milletler Konferansında öğrencilerimiz ülkemizi başarıyla temsil etti. BM’nin simülasyonu olan Uluslararası Model Birleşmiş Milletler Konferansına dünyanın farklı ülkelerinden 400 genç delege katıldı. Sağlık, ekonomi, çevre sorunlarının küresel bazda ele alındığı konferansta Eyüboğlu öğrencileri önergeleriyle dikkat çekti. Konferansta, etkin diplomasi becerisi ve katkısıyla dikkat çeken öğrencimiz Aslı Sara Bilgili “En İyi Delege” ödülünü aldı.

MUN Konferansına katılan öğrencilerimiz Lal Değer, Emre Göksu, Selin Nitelik, Efnan Meri Reyhan Valimaki, Aslı Sara Bilgili, Gözde İloğlu, İdil Yörenç ve Ferhat Çiftçi’yi, danışman öğretmenleri Ayşe Tanakol ile Bahar Şeker’i kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.