Öğretim Yılı :

ESO CAMP (European Southern Observatory Camp)
02 Ocak 2019 Çarşamba
ESO CAMP (European Southern Observatory Camp) çeşitli ülkelerden Matematik, Fizik ve Astronomi’ye ilgi duyan başarılı öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen ve amacı; başarılı öğrencileri bilim dünyasına kazandırmak olan, 2013 yılından beri her yıl İtalya, Nus Aosta Valley’deki gözlemevinde düzenlen bir astronomi kampıdır. Kamp destekçisi olarak dünyadan bir çok astronomi kuruluşunun yanında tek eğitim kurumu olarak bulunmak, Eyüboğlu Eğitim Kurumları olarak gururumuzdur.

Eyüboğlu'ndan Harran'daki ilkokullara bir müzik perisi: Sera Çamaş
17 Aralık 2018 Pazartesi
Öğrencilerimizden Sera Çamaş Köy Okulları Değişim Ağı (KODA) ile başladığı köy ilkokullarına müzik götürme yolculuğunu Hürriyet’te Ayşe Arman’a anlattı.

23. Felsefe Olimpiyatları 1.si Aslı Sara Bilgili
17 Aralık 2018 Pazartesi
Bu seneki 23. Felsefe Olimpiyatları'nda 12. sınıf öğrencilerimizden Aslı Sara Bilglli Türkiye birincisi oldu! İlk 10 dereceyi paylaştığı arkadaşlarıyla dil sınavında başarılı olduğu takdirde Mayıs 2019'da Roma'da düzenlenecek olan Uluslararası Felsefe Olimpiyatları'nda (IPO) Türkiye'yi temsil edecek. Kendisini tebrik ediyor ve önümüzdeki süreçte de başarılar diliyoruz.

EYP Conference
13 Aralık 2018 Perşembe
14 – 17 Aralık 2018 tarihlerinde, okulumuzun ev sahipliği yapacağı ve EYP Kulübü öğrencilerimiz tarafından organize edilen “2nd School Session of European Youth Parliament (EYP) Turkey” konferansı düzenlenecektir.

Nesin Matematik Köyü'ndeyiz
17 Ekim 2018 Çarşamba
Eyüboğlu Eğitim Kurumları Hazırlık, 9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz İzmir Şirince'de bulunan Nesin Matematik Köyü'nde Prof. Dr. Ali Nesin Hoca'nın "Sayılar" , ‘Çok Boyutlu Küp Analizi’ derslerine katıldılar. Yanlarında götürdükleri okulumuzun teleskobu ile Nesin Matematik Köyü'nde gökyüzü gözlemi yapan öğrencilerimiz, Şirince ve Efes Tarihi Şehir gezileriyle de keyifli anlar geçirdiler.

IB1 öğrencileri Nehir'in Adımları koşusunda kanserli çocuklara umut ve yardım için koştular
19 Eylül 2018 Çarşamba
IB1 öğrencilerimiz, elde edilen gelirle Şişli Etfal Hastanesi Çocuk Onkoloji ve Hematoloji Servisi’ne bir oyun odası yapılacak olan Nehir’in Adımları koşusunda, kanserli çocuklara yardım ve umut için oluşturulan gönüllü topluluk Çocukça Yaşam Gönüllüleri (ÇOYAG) için koştular. #EğitimEyüboğlu #ToplumsalBilinç #NehirinAdımları

CAS Kampı Sona Erdi
13 Eylül 2018 Perşembe
IBDP öğrencilerimizin CAS (Creativity, Action, Service) Kampı geçtiğimiz günlerde sonlandı. İki gün süren kamp süresince öğrencilerimiz; iletişim kurma, düşünme, problem çözme, yeniliklere açık olma ve risk alma becerilerini geliştirmeye yönelik birçok etkinliğe katıldılar.

Dr. Ger Graus Eyüboğlu'nda
13 Eylül 2018 Perşembe
Eyüboğlu Eğitim Kurumları çok değerli iki konuğu ağırladı. Kidzania Küresel Eğitim Direktörü Brintanya İmparatorluk nişanı sahibi Dr. Ger Graus OBE (Order of British Empire) ve Kidzania İstanbul CEO’su Sayın Ebru Timur. Gerçekleşen sunumda çocukların öğrenme deneyimlerinden bahsedildi.

GameX 2018 Digital Oyun ve Eğlence Fuarı'na katıldık
07 Eylül 2018 Cuma
2014 yılından bu yana yerli ve yabancı firmaların katıldığı GameX 2018 Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı 6-9 Eylül tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşiyor. Matematik öğretmenlerimizden Sinan Yatağanbaba robotik takımımızdan öğrencilerle birlikte GameX etkinliğine katılarak dijital oyun ve eğlence dünyasını yerinde keşfetti.